Jos Nelis
tel. 06-46899530

Gestart als leerkracht primair onderwijs, vervolgens jarenlange ervaring in het bedrijfsleven in volwasseneneducatie, outplacement management en techniekstimulatie als HR-Director vanuit Philips hebben er toe geleid dat ik over een groot netwerk van bedrijven, instanties en scholen beschik. Daarbij heb ik een goed beeld kunnen vormen wat de arbeidsmarkt van mensen vraagt en wat nodig is om weerbaar en duurzaam inzetbaar te blijven. Mijn aanpak van veranderprocessen is altijd resultaatgericht, in teamverband en met respect voor alle partijen. Het aansluiten van onderwijs op haar omgeving is in mindere mate een structuurvraag,, maar vooral een cultuurvraag. Ik heb voldoende ervaring in het vormgeven van deze samenwerking om te begrijpen dat het tot stand komen ervan vooral mogelijk is met mensen die hier enthousiast voor zijn en er in willen geloven. In schooljaar 2016/2017 een mooie bijdrage mogen leveren aan Brainport-Junior scholen m.b.t. Contextverrijking.  De leerervaringen daarvan zijn de Leergang Business2school terug te vinden. Samen staan we sterk, samen springen we in het diepe, samen klaren we de klus. Ik kan u daar bij helpen.

Reactie plaatsen

Reacties

Andries Cupido
een jaar geleden

Geachte dames en heren,

Zojuist kwam ik uw website tegen via Google. Hoewel u een prima website heeft, zie ik dat u nog niet alle mogelijkheden benut om online optimaal te scoren.

Met ons webbureau Centillion helpen we andere bedrijven online te groeien. We nemen onder andere web development werkzaamheden uit handen voor tientallen Nederlandse klanten.

Mocht u overwegen om uw website een upgrade te geven of voor een nieuwe website te gaan, dan horen wij het graag.
We denken graag vrijblijvend met u mee.

Met vriendelijke groet,

Andries Cupido
Centillion

Arjen Schat
3 jaar geleden

Hallo Jos,
probeerde even in contact met je te komen maar beide telefoonnummers gaven geen response. Ik heb in juni les gegeven aan kleuters over elektriciteit op de school van mijn kleinkinderen. Nu gaan ze dit jaar het thema "techniek" behandelen. Ik dacht misschien heb jij wel wat meer bewezen practices om uit te voeren.
Wil wel effe met je bijpraten ?

Hartelijke groet,
fijn weekend,
Arjen
06 1999 3866